Sep 04

4 september: Workshop Verantwoording SectorplanPlus tijdvak 1

Dinsdag 4 september 2018, 10.30 – 14.00 uur, inclusief lunch (inloop vanaf 10.20)Hoornbeeck College, Van Dusseldorpstraat 45, 4461 LT Goes

Om uw organisatie te ondersteunen bij de verantwoording van het SectorplanPlus organiseert ViaZorg op 4 september 2018 de workshop Verantwoording SectorplanPlus.

U krijgt een uitgebreide uitleg over het gebruik van het webportal SABA2.0 voor de verantwoording van het eerste tijdvak van het SectorplanPlus. Daarnaast ontvangt u informatie over inhoudelijke thema’s zoals de juridische inkadering, staatssteunregels, privacy en de projectovereenkomst etc. Ook is er tijd ingeruimd voor diverse tips en tricks en is er meer dan voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen over SectorplanPlus.

Voor wie
De workshop is bedoeld voor medewerkers van deelnemende organisaties aan het eerste tijdvak van het SectorplanPlus die zich bezighouden met de aanvraag en de verantwoording van de subsidie.

Voor iedere deelnemende organisatie is in principe één plek gereserveerd. Indien u met meerdere personen vanuit één organisatie wil deelnemen, neem dan contact op met de regionale projectleider Lisa van Wijnen.

Kosten
Aan de workshop zijn geen kosten verbonden. 

Programma
10.30 Welkom door regionale projectleider van ViaZorg (inloop vanaf 10.20 uur)
10.45 Instructie webportal door medewerker van Gilde BT en zelf aan de slag
12.45 Lunch
13.15 Informatie over inhoudelijke thema’s door medewerker van RegioCoöp
14.00 Einde

Voorbereiding

  • Neem vooraf het Handboek projectadministratie door.
  • Neem uw inloggegevens van www.sectorplanplus.nl mee naar de bijeenkomst. U gaat tijdens de workshop werken op uw eigen account.
  • Indien u voorafgaand aan de bijeenkomst al specifieke vragen heeft dan kunt u deze noteren in het opmerkingenveld bij de aanmelding of mailen naar sectorplanplus@viazorg.nl. Wij zorgen er dan voor dat deze vragen tijdens de bijeenkomst aan de orde komen.
  • De workshop wordt gegeven in een computerlokaal bij het Hoornbeeck College. Het is dus niet nodig om een laptop mee te nemen. Indien u er toch de voorkeur aan geeft om uw eigen laptop mee te nemen zorg er dan bij voorkeur voor dat de nieuwste versie van Google Chrome geïnstalleerd staat. De webportal werkt hier het beste op.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 27 augustus 2018 via onderstaande button (het invulveld 'e-maildres voor factuur' kunt u leeg laten).

Startdatum
04 Sep 2018 om 10:30 uur
Einddatum
04 Sep 2018 om 14:00 uur
Vrije plaatsen
15

Aanmelding