Sep 25

Workshop Overgang & Werk

ViaZorg biedt een workshop aan omtrent de overgang en werken. De workshop wordt verzorgd door Heleen van Lente, Hormoonbalans- en Levenscoach, van Lente in je Leven.

De kosten bedragen € 95 per persoon (excl. BTW).

 

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

Fysiologie

Wat betekent de overgang tegenwoordig en hoe zit dat fysiologisch?

Typische en atypische klachten

Welke klachten horen typisch bij de overgang en welke kunnen een andere oorzaak hebben. En belangrijker nog, wat kun je er via je leefstijl zelf aan doen om deze klachten te voorkomen/ beperken?

Voeding

Welke rol speelt voeding tijdens de overgang?    

Stress

Welke rol speelt stress tijdens de overgang?

Bewegen

Wat is het belang van bewegen tijdens en na de overgang en welke vormen van bewegen zijn het meest effectief?

Werk

Welke weerslag heeft de overgang op je werk en hoe kun je ervoor zorgen dat de impact op je werk beperkt blijft, en dan wel zo dat je ook thuis nog energie hebt en gezellig kunt zijn?

Voor HR-mensen en leidinggevenden

Wat kan overgang betekenen voor medewerkers en hoe kan je hier als werkgever, HR-medewerker, leidinggevende etc. mee omgaan, zodat o.a. verzuim of demotivatie beperkt of voorkomen kan worden.

 

Heeft u  op voorhand specifieke vragen (zowel op persoonlijk vlak als werk gerelateerd), dan kunt u die mailen naar info@viazorg.nl. Wij zorgen er dan voor dat ze bij de workshopleidster terechtkomen, zodat zij de inhoud van de workshop gerichter kan afstemmen op de behoefte.     

Startdatum
25 Sep 2018 om 13:30 uur
Einddatum
25 Sep 2018 om 16:30 uur

Aanmelding