Feb 27

Sectorbrede HR-bijeenkomst

Lancering online Arbeidsmarktdashboard ViaZorg!

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor Zorg en Welzijn in Zeeland zijn vanaf 27 februari te volgen op het arbeidsmarktdashboard van ViaZorg. Het dashboard bevat de meest recente cijfers over arbeidsmarkt, opleiden, mobiliteit, verzuim en vacatures, met interactieve datavisualisaties over die onderwerpen.

Ook nadert het model zorggebruik zijn voltooiing. Zeeland was pilotregio voor dit nieuwe prognose model. Inmiddels is het model zover doorontwikkeld dat we nu voor alle 3 de domeinen prognoses kunnen maken over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze tools geven je beter dan ooit inzicht in de arbeidsmarktcijfers voor zorg en welzijn in Zeeland!

Wij zijn erg enthousiast over bovengenoemde ontwikkelingen en laten ze graag aan je zien. We nodigen HR- en P&O adviseurs van onze aangesloten organisaties dan ook van harte uit voor de Sectorbrede HR-bijeenkomst op dinsdag 27 februari a.s. bij Scalda in Goes.


Programma


Wanneer: dinsdag 27 februari 2018
Tijd: 13.30 tot 16.30 uur
Waar: Scalda, Bessestraat 4 in Goes

Voor wie? 
Wij nodigen HR- en P&O adviseurs van onze aangesloten organisaties van harte uit om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst. Ook andere belangstellenden binnen de organisatie zijn van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden
Je kunt je aanmelden via onderstaande button. Heb je je al aangemeld naar aanleiding van de Save the date dan heb je als het goed is een bevestiging ontvangen. Je hoeft je dan niet nog een keer aan te melden.

Voor meer informatie kun je terecht bij Krijn Verhage of Monica Roose van ViaZorg. 

Startdatum
27 Feb 2018 om 13:30 uur
Einddatum
27 Feb 2018 om 16:30 uur