May 29

29 mei: Congres Projectmanagement in de Zorg in Rotterdam

Op 29 mei vindt het congres Projectmanagement in de zorg plaats. Het thema dit jaar is: 'Van Vaardigheid naar Vak'. Onze collega-organisatie 'deRotterdamseZorg' is gastheer van dit congres.

De steeds veranderende zorgmarkt waarbij de realiteit meer met minder is, brengt nieuwe beheersvraagstukken met zich mee. Eén van de uitdagingen als zorgorganisatie is de continue druk op het (her-) organiseren en innoveren van de organisatie. Dit betekent voor veel zorgprofessionals dat naast het uitvoeren van de professie het management van projecten ‘gewoon even erbij’ te doen. Echter, affiniteit met projecten volstaat niet meer.

Projectmanagement dient als volwaardige discipline in de zorgorganisatie een plek te krijgen. Maar waar te beginnen? En hoe ga je daarmee om als zorgprofessional en hoe als professionele projectmanager in de zorg? Wanneer beschikt een professionele projectmanager over genoeg kennis van het zorgproces en andersom? Kortom: Wat zijn de keuzes die de kwaliteit en continuïteit van de zorgorganisatie gaan verbeteren?

Korting voor bij ViaZorg aangesloten organisaties:
Bij ViaZorg aangesloten organisaties ontvangen € 50,- korting op de deelnameprijs. U betaalt € 345,- excl. BTW in plaats van € 395,- excl. BTW (non-profit). In deze prijs zit inbegrepen: bezoek congres, documentatie, informatiemarkt, catering en parkeren. Gebruik bij het inschrijven de code: PMZ50VZ

Meer informatie
> Flyer
Direct inschrijven

Startdatum
29 May 2018 om 09:00 uur
Einddatum
29 May 2018 om 17:30 uur