ViaZorg nieuwsbrief (blijven) ontvangen?

Op 25 mei trad de nieuwe Europese wetgeving ter bescherming van persoonsgegevens (AVG) in werking. Bevestig uw inschrijving op de ViaZorg nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Wilt u onze nieuwsbrief ook in de toekomst blijven ontvangen of wilt u zich nieuw aanmelden voor onze nieuwsbrief? Bevestig dan hier uw aanmelding op de ViaZorg nieuwsbrief. Zo ontvangt u het laatste nieuws over de dienstverlening van ViaZorg, de actuele projecten landelijk en in Zeeland, aankondigingen van bijeenkomsten en overig nieuws.  

Geen nieuwsbrief meer ontvangen?

Als u ons via bovenstaande link geen toestemming heeft gegeven voor 25 mei, dan ontvangt u momenteel geen nieuwsbrieven meer van ons. ViaZorg was verplicht om uw gegevens te verwijderen en daardoor kunnen wij u niet meer op de hoogte houden. Meld u hier opnieuw aan.

Wat betreft uw privacy

ViaZorg verzamelt uw gegevens enkel voor het verzenden van nieuwsbrieven. Wij zullen deze gegevens nooit verstrekken aan derden. Daarnaast kunt u onderaan elke nieuwsbrief afmelden door op 'unsubscribe' te klikken.