Week van Zorg en Welzijn 2018

Doet uw organisatie dit jaar ook (weer) mee? 

Van 12 t/m 17 maart 2018 is de zesde editie van de Week van Zorg en Welzijn. Bij uitstek de mogelijkheid voor zorg, welzijn, gemeenten en onderwijs om aan het publiek te laten zien waar de sector Zorg en Welzijn voor staat. Vorig jaar openden alleen al in Zeeland ruim 30 locaties hun deuren voor het grote publiek. 

Iedere organisatie in zorg en welzijn kan meedoen aan de Week van Zorg en Welzijn! U kunt de activiteit of open dag tijdens de Week van Zorg en Welzijn voor uw organisatie zo groot maken of zo klein houden als u zelf wilt. Ook met een kleine activiteit zoals een informatiemarktje of poffertjes bakken voor de kinderen uit de buurt kunt u deelnemen! Heeft u inspiratie nodig van wat er allemaal mogelijk is? Blader eens door ons ideeënboekje. Hier vindt u voorbeelden van activiteiten die de afgelopen jaren georganiseerd zijn. In een aantal gevallen is er zelfs een kant en klaar draaiboek beschikbaar!

Samen bereiken we meer
We kunnen ons voorstellen dat deelname aan de Week van Zorg en Welzijn in deze tijden veel vraagt van jullie organisatie. Want wat laat je zien? Wie wil je op bezoek krijgen? Hoeveel tijd gaat dat kosten en wat levert het op? Toch is het juist in deze turbulente tijd belangrijk om ons als sector naar buiten te richten. Het is dé gelegenheid om mensen te laten zien waar jullie trots op zijn binnen de organisatie en ze enthousiast te maken voor een baan in zorg en welzijn.

ViaZorg is ervan overtuigd dat we door de krachten te bundelen een groter publiek kunnen bereiken en gaat dan ook samen met de organisaties op zoek naar een gezamenlijke activiteit. Thema's waar wij aan denken: speeddaten door heel Zeeland, een dag voor mannen in de zorg, een samenwerking met het onderwijs of like, win en deelacties via social media. Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze gezamenlijke activiteit(en) in de Week van Zorg en Welzijn in Zeeland? Stuur een e-mail naar m.delooff@viazorg.nl

Aanmelden WZW2018
Meld uw organisatie direct aan en profiteer volop mee van alle promotie rondom de WZW2018 via onze website, de landelijke website en social media. In de huis-aan-huis special Zorg en Welzijn nemen we een overzicht op van alle activiteiten. Wanneer uw activiteit vóór 1 februari a.s. bij ons bekend is, dan wordt deze gratis in het overzicht vermeld. Aanmelden kan via onderstaande button.