Vacatures


Wegens een groeiend aantal opdrachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste en deskundige

Re-integratie adviseur

Goes | 24 uur


Lijkt het je een mooie uitdaging om re-integratietrajecten voor onze kandidaten en werkgevers te analyseren, te begeleiden en te bewaken? Dan nodigen we je uit om te solliciteren! 

Als re-integratie adviseur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van 1e en 2e spoortrajecten. Je bent dagelijks in gesprek met je kandidaten en opdrachtgevers. Je onderhoudt contacten met personeelsfunctionarissen en verzuim coördinatoren. Ook taken op het gebied van loopbaanbegeleiding, acquisitie, het ontwikkelen van nieuwe diensten en het verzorgen van presentaties kunnen tot je taken behoren. Daarnaast vind je het leuk om je netwerk uit te breiden en heb je bij voorkeur al een netwerk binnen zorg en welzijn opgebouwd.


Wat hebben we je te bieden

Een veelzijdige en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. De aanstelling is voor de duur van een jaar voor min. 24 uur per week, meer uren in overleg. Je werkt in een fijn, ervaren en ambitieus team samen met twee andere loopbaanadviseurs. ViaZorg biedt een passend salaris volgens de CAO VVT, met een uitstekend pakket van arbeidsvoorwaarden (opname in pensioenfonds Zorg en Welzijn, levensloopregeling, fietsprivéregeling, vakantie- en eindejaarsuitkering etc.).

Wat vragen we van jou

  • Je hebt een opleiding op hbo-niveau behaald, bij voorkeur op het gebied van HR;
  • Jouw kennis van relevante wet- en regelgeving is up-to-date (o.a. WVP);
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een klantgerichte en zakelijke instelling, bent resultaatgericht, initiatiefrijk, representatief en sociaal vaardig;
  • Je bent goed in het activeren, motiveren en stimuleren van kandidaten;
  • Het uitvoeren van organisatorische en administratieve taken is voor jou geen enkel probleem;
  • Een pré: je hebt kennis van de Zeeuwse zorg- en welzijnsarbeidsmarkt (opleidingen, functies en instellingen).


Over ViaZorg 

ViaZorg is de regionale arbeidsmarktorganisatie voor zorg en welzijn in Zeeland. Bijna alle zorg- en welzijnsorganisaties en de drie opleidingsinstituten in Zeeland zijn bij ons aangesloten. ViaZorg is naast aanjager en verbinder op het gebied van arbeidsmarktprojecten, ook actief op het gebied van loopbaanbegeleiding, re-integratie en P&O-ondersteuning. Meer informatie over onze actuele projecten, vind je op onze website: www.viazorg.nl


Reageren?

Geef aan waarom jij de juiste persoon bent en stuur je brief en cv uiterlijk 15 februari a.s. naar: ViaZorg, info@viazorg.nl, t.a.v. directeur-bestuurder: Monica Roose. Wij geven uiterlijk maandag 19 februari een reactie op je sollicitatie. Het eerste gesprek zal plaatsvinden op donderdag 22 februari en het tweede gesprek op maandag 26 februari.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Monica Roose, tel. 0113 - 25 00 73